BLOG - In-Sure

BLOG

Ενημέρωση από την In-Sure!

Προστατεύοντας την Επιχείρησή Σας: Γενική Αστική Ευθύνη και Εργοδοτική Ευθύνη. Ένα Ασφαλές Επιχειρηματικό Περιβάλλον!

Η ασφάλεια αποτελεί βασικό πυλώνα για την ευημερία κάθε επιχείρησης. Δύο σημαντικά στοιχεία που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ασφαλούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος είναι η γενική αστική ευθύνη και η εργοδοτική ευθύνη.

Ασφάλιση τουριστικών καταλυμάτων (booking – airbnb) – ξενοδοχείων.

Ο τουρισμός αποτελεί πλέον έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Ως εκ τούτου, πολλοί είναι αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά ή δευτερευόντως με τον τομέα της φιλοξενίας.

Έχεις ή θα πάρεις δάνειο; Πρέπει να το διαβάσεις!

Το τελευταίο διάστημα οι τράπεζες έχουν ανοίξει τις στρόφιγγες χορήγησης δανείων, κυρίως στεγαστικών, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι που ονειρεύονται να αποκτήσουν το δικό του σπίτι να έχουν στραφεί εκεί για να χρηματοδοτηθούν ώστε να πραγματοποιήσουν το στόχο τους.

Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου στη σωστή επιλογή προγράμματος.

Η εποχή που ζούμε χαρακτηρίζεται έντονα από τις υψηλές ταχύτητες μετάδοσης πληροφοριών αλλά και την δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε πεδίο ενδιαφέροντος.

Η (αστική) ευθύνη του επαγγελματία και η προστασία του!

Στην Ελλάδα το μοναδικό επάγγελμα με υποχρέωση ασφάλισης επαγγελματικής αστικής ευθύνης είναι η ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και, ατύπως, οι γιατροί.

10.000 € στην τράπεζα. 0,85 € τόκοι καταθέσεων και -1130 € στην πραγματική αξία λόγω πληθωρισμού

Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται στο ελληνικό ταμιευτήριο ένα σενάριο «απαξίωσης» των καταθέσεων των πολιτών με τα επιτόκια να βρίσκονται στο 0,01% (στοιχεία από μεγάλη ελληνική τράπεζα) τη στιγμή που ο πληθωρισμός καλπάζει.

Ασφάλιση κατοικίας. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη!

Στην καθημερινότητα οι πληροφορίες που δεχόμαστε είναι άπειρες και ο εγκέφαλός μας μοιραία συγκρατεί μόνο αυτές που τον ενδιαφέρουν.

Τι είναι τα unit linked;

Το unit linked, που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των πολιτών, είναι ένα ασφαλιστικό προϊόν που συνδέεται με επενδύσεις.

5+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για την ασφάλιση υγείας

Κάθε χρόνο όπως και φέτος τον Απρίλιο γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα υγείας. Η 7η Απριλίου του 1948 είναι ημέρα γέννησης του παγκόσμιου οργανισμού υγείας από όπου ξεκίνησε να εορτάζεται αυτό το γεγονός.

Τα 3 μεγαλύτερα ψέματα για τις ασφαλίσεις ζωής!

Κάθε χρόνο την 1 Απριλίου αναβιώνει το έθιμο με τα αθώα ψέματα. Ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στους αρχαίους Κέλτες, οι οποίοι…

Η… μισή σύνταξη είναι στο χέρι σας!

Η συνταξιοδότηση στην Ελλάδα είναι ένα θέμα που προβληματίζει κυρίως τα τελευταία χρόνια. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά πριν από μερικά χρόνια…

Ασφάλεια ζωής. Μια πράξη αγάπης

Η ασφάλεια ζωής, όπως και η ασφάλεια υγείας, είναι μια προσωπική επιλογή που καλύπτει εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από απρόσμενα γεγονότα.

Η ασφάλιση υγείας στην εποχή του covid-19!

Η προστασία της υγείας ήταν και θα είναι διαχρονικά η σημαντικότερη προτεραιότητα για όλους μας.

11 Νοεμβρίου: Ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης!

Η ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας ορίστηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου

Βασικοί κανόνες αποταμίευσης.

Κάθε χρόνο τη 31η του Οκτώβρη γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης σε ανάμνηση του 1ου συνεδρίου ταμιευτηρίων στο Μιλάνο της Ιταλίας το 1924.

Ατύχημα. Και τώρα;

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ, ο αριθμός των ατυχημάτων την τελευταία 20ετία έχει μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό (-50%) και σίγουρα αυτό οφείλεται στην βελτίωση των οδικών δικτύων, αλλά και στις πλέον αναγκαίες μόνο, θα λέγαμε, μετακινήσεις αρκετών συμπολιτών μας.

5+1 λόγοι που θα σας κάνουν να ασφαλίσετε το σπίτι σας!

Το σπίτι μας είναι το προσωπικό μας καταφύγιο. Μέσα σε αυτό εξελίσσονται τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής μας.

Ασφάλιση υγείας. Η ανοδική της πορεία και γιατί την επιλέγουν οι πολίτες.

Από τις αρχές του 2020 και λόγω της Covid-19 που εμφανίστηκε για να αλλάξει όλα όσα έως τότε γνωρίζαμε, η οικονομική δραστηριότητα παρουσίασε μια σημαντική ύφεση που όπως ήταν φυσικό επηρέασε και την ασφαλιστική βιομηχανία.

Βεβαίωση εμβολιασμού Covid-19, όλη η διαδικασία.

Με το ξεκίνημα των εμβολιασμών στη χώρα μας έχει γίνει πολύ κουβέντα σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να υπάρχει κάποιο πιστοποιητικό που να αναφέρει ότι πράγματι ο πολίτης έχει κάνει το εμβόλιο κατα του ιού Sars-Cov-2.

1 μήνας δωρεάν ασφάλιση υγείας!

Το ασφαλιστικό μας γραφείο σας προσφέρει την καλύτερη ασφάλιση υγείας και πληρώνει για λογαριασμό σας τα ασφάλιστρα του πρώτου μήνα!

Covid-19 και ιδιωτική ασφάλιση υγείας. Τελικά αξίζει;

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι το δημόσιο σύστημα υγείας είναι η βασικότερη δομή αντιμετώπισης κάθε προβλήματος και καμιά ιδιωτική ασφάλιση δεν μπορεί να το αντικαταστήσει.

Κάλυψη για Covid-19 σε ταξιδιωτική ασφάλιση!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως πλέον μέσω του γραφείου μας είναι διαθέσιμη η κάλυψη για επιδημικές ή πανδημικές νόσους (συμπεριλαμβανομένης της Covid-19) στα ασφαλιστήρια ταξιδιωτικής βοήθειας.

Ασφάλιση παιδιού! Απλά και οικονομικά!

Από τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο, γίνεται αυτόματα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σου. Το μόνο που σε ενδιαφέρει καθημερινά είναι η φροντίδα του και να μην του λείψει κανένα αγαθό.

Οι δαπάνες υγείας «καταστρέφουν» τις ελληνικές οικογένειες.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την έκθεση της κομισιόν «Προφίλ υγείας 2019», που κατατάσει την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις στο θέμα της προληπτικής ιατρικής, μαζί με Λιθουανία, Λετονία και Ουγγαρία.

Έρχονται τέλη κυκλοφορίας με το μήνα!

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με απόφασή της δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες παροπλισμένων Ι.Χ. να τα επαναφέρουν στην κυκλοφορία πληρώνοντας τέλη με το μήνα.

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Η σύνταξή σου είναι στο χέρι σου, πλέον και επίσημα!

Από το Μάρτιο του 2020 και στο εξής, τέθηκε σε εφαρμογή το νέο ασφαλιστικό σύστημα του ΕΦΚΑ για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, το οποίο αποσυνδέει τις ασφαλιστικές εισφορές από το εισόδημα και δίνει το δικαίωμα στον ασφαλισμένο να επιλέξει την κατηγορία στην οποία θέλει να ενταχθεί

Ο κορονοϊός αναστατώνει τις ασφαλιστικές εταιρίες!

Η αύξηση των κρουσμάτων του ιού παγκοσμίως έχει επηρεάσει εκτός από τον κλάδο της υγείας, που είναι το προφανές, και πολλούς άλλους τομείς, μεταξύ των οποίων είναι ο τουρισμός, η οικονομία και φυσικά ο ασφαλιστικός κλάδος που θα κληθεί να πληρώσει τις επιπτώσεις καθώς αυτός είναι και ο ρόλος του.

6+1 λόγοι για να ΜΗΝ κάνετε ασφάλεια υγείας!

Αν και υπηρετούμε χρόνια την ιδιωτική ασφάλιση, ήρθε ο καιρός να πούμε κάποιες αλήθειες που δεν τολμούν άλλοι να εκφράσουν.

Βάλε στόχους. Αφοσιώσου. Εξοικονόμησε!

Νέα χρονιά σημαίνει νέα αρχή, ίσως και νέοι στόχοι. ‘Αρχίζω δίαιτα’, ‘αρχίζω διάβασμα’, ‘αρχίζω αποταμίευση’.

Ο «νονός» των καιρικών φαινομένων έχει όνομα και λέγεται…

Πες την αλήθεια. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Από πότε και γιατί οι καταιγίδες και τα χαμηλά βαρομετρικά έχουν ονόματα;

Γιατί είναι απαραίτητη η ταξιδιωτική ασφάλιση;

Έχεις κλείσει εισιτήρια, διαμονή και ετοιμάζεσαι για το ταξίδι των ονείρων σου μέχρι που μία… αναποδιά, όπως για παράδειγμα ότι ακυρώθηκε η πτήση σου ή ότι η βαλίτσα σου ταξίδεψε για άλλες πολιτείες σου προκαλεί απροσδόκητα έξοδα και αναταραχή.

7 Οκτωβρίου. Παγκόσμια ημέρα κατοικίας!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατοικίας, το γραφείο μας προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα ασφαλιστήρια κατοικίας, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την πρόσβαση στην κάλυψη του σημαντικότερου περιουσιακού μας στοιχείου.

Αύξηση των πλαστών συμβολαίων οχημάτων – Τι μπορείς να κάνεις για να δεις αν είσαι ασφαλισμένος!

Η οικονομική κρίση αναγκάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους να καταφεύγουν σε φθηνές λύσεις για την ασφάλιση των οχημάτων τους.

Ανασφάλιστο Όχημα- Όσα Πρέπει Να Μάθεις!

Είσαι υπεύθυνος για τους συμπολίτες σου! Η ασφάλιση αστικής ευθύνης έχει θεσμοθετηθεί νομικά ήδη από το 1976, έχει καθιερωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εξυπηρετεί σημαίνον κοινωνικό σκοπό, διασφαλίζοντας την προστασία των συμπολιτών μας και αποκαθιστώντας τα θύματα από πιθανά αυτοκινητικά ατυχήματα.

Ευρωπαϊκή Πίστη – Στήριξη των νεοεισαχθέντων φοιτητών!

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, ανακοινώνει και φέτος πρόγραμμα υποτροφιών, για το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020.

5+1 λόγοι για να αποκτήσεις σήμερα ασφαλιστή!

Και κάπως έτσι, σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως ίσως κάτι να χρειάζεσαι και εσύ ή η οικογένειά σου. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτό και ποιος πρέπει να σε συμβουλέψει;

Η γέννηση της ιδέας της ασφάλισης και η ιστορική της αναδρομή.

Η έννοια της ασφάλισης άρχισε να εμφανίζεται σε πολύ αρχικό, βέβαια, στάδιο, από την εποχή που οι άνθρωποι ξεκίνησαν να οργανώνουν τη ζωή τους σε κοινωνίες.

Το 12,3% των Ελλήνων με ιατρικές ανάγκες ΔΕΝ έχει πρόσβαση σε περίθαλψη!!!

Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στην ΕΕ με μη ικανοποιούμενη ανάγκη για ιατρική περίθαλψη καταγράφει η Ελλάδα, όταν ταυτόχρονα περίπου το 5% των νοικοκυριών της φτωχοποιείται λόγω των ιδιωτικών δαπανών υγείας.

Είναι δικαίωμά σας να γνωρίζετε την αλήθεια. Δική μας υποχρέωση είναι να σας την παρουσιάσουμε απλά και καθαρά!

Όταν αγοράζετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, δεν αγοράζετε ένα προϊόν από μια επιχείρηση, που ανάλογα με το τι είναι, το βλέπετε, το αγγίζετε, το γεύεστε, το ακούτε, το μυρίζετε και εφόσον σας κάνει το αγοράζετε.

Πώς θα πάρω τη σύνταξη που μου αξίζει;

Συνταξιοδοτικό. Γνωστό πρόβλημα. Όλοι το έχουμε ακούσει. Για την ακρίβεια το ακούμε συνεχώς και δε θα πάψουμε να το ακούμε ποτέ. Ο λόγος; Η “εξίσωση” δεν έχει λύση, καθώς οι παράμετροι είναι πολλοί.

Σας τράκαραν και δε βγάζετε άκρη; Σας έχουμε τη λύση δωρεάν!

Όλοι το ακούσαμε κάποια στιγμή. Από φίλο, γνωστό ή σε “καφενειακού” επιπέδου συζήτηση: Ξέρεις, μου τράκαραν το αυτοκίνητο και δε μπορώ να βγάλω άκρη. Μείνε ήσυχος αγαπητέ, είμαστε εδώ για σένα!

Πώς να προστατεύσετε το σπίτι σας πριν φύγετε για διακοπές!

Το καλοκαίρι είναι για τα καλά εδώ και ο Αύγουστος είναι ο κατ’ εξοχήν μήνας διακοπών. Οι πιο πολλοί από εμάς θα αφήσουμε το σπίτι μας για λίγες ή περισσότερες μέρες μόνο του και θα απολαύσουμε τον καλοκαιρινό ήλιο και την ξενοιασιά που μας λείπει στην καθημερινότητα.

Νέα υπηρεσία! On-line τιμολόγηση!

Το πιο σύγχρονο ασφαλιστικό γραφείο είναι εδώ και σας φέρνει ξανά τα πιο ευχάριστα νέα! Η πρωτοποριακή υπηρεσία on-line τιμολόγησης έχει ενεργοποιηθεί, και πλέον μπορεί ο καθένας να υπολογίσει μόνος του τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή το επαγγελματικό του όχημα.

Ασφάλιση κατοικίας. Εσύ κοιμάσαι ήσυχος;

Η ανακαίνιση μόλις τελείωσε και το σπίτι σας είναι έτοιμο να το απολαύσετε! Όλα είναι υπέροχα, φωτεινά και πολύχρωμα. Έχετε βάλει μέσα όλη σας την αγάπη για τη δημιουργία αυτού που ονειρευόσασταν! Τα πιο όμορφα πλακάκια, τα καλύτερα έπιπλα, την πιο μοντέρνα κουζίνα. Όλα τέλεια! Ή μήπως όχι;

Μήπως είστε “κατά λάθος” στη λίστα με τα ανασφάλιστα οχήματα;

Οδηγίες προς τους οδηγούς που τα οχήματα τους φέρονται να είναι λανθασμένα στη λίστα με τα ανασφάλιστα εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Ειδικότερα στις περιπτώσεις που μη ορθώς το όχημά σας περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μη ασφαλισμένων, θα πρέπει…

Ξεκίνησε ο έλεγχος για τα ανασφάλιστα!

Τέλος στην ατιμωρησία των ανασφάλιστων ιδιοκτητών οχημάτων έρχεται να βάλει το κράτος. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημέρωσε τις ασφαλιστικές εταιρίες οτι από την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 πρέπει να ανοίξουν τα συστήματά τους στην υπηρεσία ώστε να μπορεί να διαπιστώσει εάν τα ανασφάλιστα οχήματα που ασφαλίζονται έχουν πληρώσει το πρόστιμο.

Ιδιωτική σύνταξη: 7 λόγοι που την κάνουν απαραίτητη

Στις μέρες μας, και ειδικά ύστερα από την βάρβαρη μείωση του εισοδήματος των συνταξιούχων της χώρας, δεν υπάρχει τίποτα πιο επίκαιρο από το πώς θα μπορέσουν οι νεότερες γενιές να απολαύσουν μία αξιοπρεπή διαβίωση μετά το τέλος της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Νέα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα – Όλα τα ποσά

Μετά την πρώτη, όχι τόσο πετυχημένη, προσπάθεια του Ιουνίου του 2017, το υπουργείο οικονομικών δηλώνει έτοιμο εκ νέου για ηλεκτρονικές διασταυρώσεις, μέσω των οποίων θα προκύψουν τα πρόστιμα για όσους έχουν όχημα που φέρει πινακίδες κυκλοφορίας αλλά δεν έχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Πώς θα μάθετε στα παιδιά σας να αποταμιεύουν!

Είναι μικρά. Είναι οι αδυναμίες μας. Τα θέλουν όλα, και τα θέλουν τώρα! Όμως είναι αδύνατον να εκπληρωθεί κάθε τους επιθυμία. Μήπως πρέπει να “μπουν στο παιχνίδι” της αποταμίευσης; Από την ηλικία των 4-5 ετών είναι έτοιμα για το πρώτο τους μάθημα οικονομίας.

Γιατί πρέπει να αποκτήσεις ασφάλεια υγείας πριν τα 40!

Είναι γνωστό ότι όσο είμαστε υγιείς, ένα ασφαλιστήριο υγείας μας φαίνεται μακρινό και… αχρείαστο. Ωστόσο θα πρέπει μάλλον να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα πριν το αναβάλλουμε, συνήθως, επ’ αορίστου.

Παράταση στην πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2018 έως τις 5 Ιανουαρίου

Είναι πλέον οριστικό, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο οικονομικών, οτι δόθηκε ολιγοήμερη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και έτσι η νέα προθεσμία λήγει στις 5 του Γενάρη.

Παρακολούθηση σεμιναρίων επαναπιστοποίησης

Σύμφωνα με το Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3350/12/12/14, επικυρώνεται νομοθετικά και εποπτικά η επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

NEW ENTRY στην εξυπηρέτηση πελατών!

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στο γραφείο μας τον Κωνσταντίνο, το νέο μέλος που θα αναλάβει την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας με ενημερώσεις, υπενθυμίσεις και ότι άλλο τους είναι απαραίτητο.

Συνεργασία με την INSURANCE MARKET!

Από τον Αύγουστο του 2017 το γραφείο μας είναι επίσημος συνεργάτης της πιο σύγχρονης πλατφόρμας σύγκρισης ασφαλιστικών εταιριών. Ήταν μεγάλη η χαρά μας που ανάμεσα σε τόσα ασφαλιστικά γραφεία…

Συμμετοχή στο συνέδριο της “Ευρωπαϊκής Πίστης”

Στις 6/11/2017 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό ίδρυμα “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” το ετήσιο συνέδριο της ασφαλιστικής εταιρίας “Ευρωπαϊκή Πίστη”. Μία εξαιρετική εκδήλωση σε έναν χώρο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα που…