Ασφάλιση παιδιού! Απλά και οικονομικά! - In-Sure
Ασφάλιση παιδιού! Απλά και οικονομικά!
15 Σεπτεμβρίου 2020

Από τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο, γίνεται αυτόματα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σου. Το μόνο που σε ενδιαφέρει καθημερινά είναι η φροντίδα του και να μην του λείψει κανένα αγαθό. Πλέον ζεις για να το βλέπεις να μεγαλώνει με υγεία και αξιοπρέπεια, όπως του αξίζει!

Για να μην είσαι όμως μόνος σε αυτόν τον αγώνα, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα πακέτα ασφάλειας παιδιού τα οποία αφορούν τόσο την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας της υγείας του όσο και τη δημιουργία κεφαλαίου που θα του χρειαστεί στη διάρκεια των σπουδών του ή κατά την επαγγελματική του αποκατάσταση.

Τα οφέλη της ασφάλειας παιδιού είναι πολλαπλά.

Όσον αφορά το κομμάτι της υγείας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι σε κάθε περίπτωση θα έχετε πρόσβαση στις καλύτερες υπηρεσίες υγείας, χωρίς να σας ενδιαφέρει το πόσο κοστίζει. Η επιλογή του γιατρού και του νοσηλευτικού ιδρύματος στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, θα έχει ως μόνο γνώμονα την ασφαλέστερη λύση για το πρόβλημα που σας απασχολεί και όχι το κόστος, το οποίο θα έχουμε αναλάβει να πληρώσουμε εμείς για εσάς!

Στην περίπτωση της αποταμίευσης το όφελος μακροπρόθεσμα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Κατ’ αρχάς, η προγραμματισμένη αποταμίευση είναι η μόνη που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στο στόχο σας, που είναι ιερός. Και δεν είναι άλλος από το να δώσετε στο παιδί σας τα εφόδια που θα χρειαστεί όταν θα το έχει πραγματικά ανάγκη. Το κόστος της εκπαίδευσης είναι συνεχώς αυξανόμενο και θα είναι κρίμα να μην έχετε προνοήσει ώστε να μη μπει κανένα εμπόδιο στην εξέλιξή του. Επιπρόσθετα, η απόδοση που θα έχουν τα χρήματά σας θα είναι υψηλότερη από οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα που το επιτόκιο που προσφέρει μπορεί πολλές φορές να προκαλέσει και γέλιο.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, μη διστάσετε να μας ζητήσετε και επιπλέον δωρεάν πληροφορίες ή αφήστε μας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σας. Για το καλό του παιδιού σας και το δικό σας.

 

 

Δημήτρης Φουρτούνας

Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μοιραστείτε το!