ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - In-Sure

Ασφάλεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Βρες το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για την κατοικία ή την επιχείρησή σου!

Κατοικία

Το σπίτι σας. Ένας χώρος πολύτιμος, μοναδικός, ανεκτίμητος. Μια περιουσία που αποκτήσατε με πολύ κόπο και που σίγουρα αποτελεί κάτι ξεχωριστό για εσάς, πέρα από την υλική αξία.

Όμως οι κίνδυνοι που το απειλούν, είναι δυστυχώς πολλοί. Αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα κιόλας για να κοιμάστε ήσυχοι, είναι μία ασφάλεια κατοικίας που θα σας παρέχει τις καλύψεις που χρειάζεστε και θα εξασφαλίσει την περιουσία σας ό,τι κι αν τύχει. Είτε είστε ενοικιαστής, είτε είστε ιδιοκτήτης και μένετε ή και νοικιάζετε την περιουσία σας σε τρίτους, θα πρέπει να μεριμνήσετε για την ασφάλισή της.

Ένα πλήρες πρόγραμμα κατοικίας περιλαμβάνει καλύψεις όπως : πυρκαγιά, κεραυνό, έκρηξη, ζημίες από καπνό, τρομοκρατικές ενέργειες, απεργίες-διαδηλώσεις, κλοπή διάρρηξης, θραύση - διαρροή σωληνώσεων ύδρευσης - θέρμανσης - αποχέτευσης, πλημμύρα, θύελλα - καταιγίδα, πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους, σεισμό και πυρκαγιά μετά από σεισμό, θραύση τζαμιών, ζημίες στον λέβητα, ζημίες ηλιακού θερμοσίφωνα, αστική ευθύνη προς τρίτους, βραχυκύκλωμα, καθίζηση, οικονομική βοήθεια σε περίπτωση ολικής καταστροφής, απώλεια ενοικίων μετά από ζημιά, έξοδα αποκομιδής ερειπίων, και πολλές άλλες καλύψεις που μπορούν να συμφωνηθούν με ειδικούς όρους με τις εταιρίες.

Το σημαντικό σε αυτά τα προγράμματα είναι ότι προσφέρονται σε χαμηλό κόστος και μάλιστα με πολύ καλούς όρους, όπως π.χ. ο όρος "αξία αντικατάστασης" που σημαίνει ότι σε περίπτωση ζημίας στο κτίριο, η εταιρία θα σας αποζημιώσει το κόστος επισκευής ή κατασκευής ενός καινούριου σπιτιού, ενώ σε περίπτωση ζημίας στο περιεχόμενο η αποζημίωση θα αφορά σε καινούρια αντικείμενα ίδια ή παρόμοια με αυτά που είχατε!

Σε περίπτωση που είστε δανειολήπτης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι έχετε δικαίωμα να επιλέξετε εσείς την ασφαλιστική εταιρία και τον ασφαλιστικό σύμβουλο που θα σας εξυπηρετεί για αυτό το συμβόλαιο. Ακόμη και αν έχετε κάνει κάποια ασφάλιση στο παρελθόν μέσω της τραπέζης, έχετε δικαίωμα στην ανανέωση της να αλλάξετε ασφαλιστική εταιρία.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Χαμηλότερα ασφάλιστρα για την ίδια κάλυψη, καλύτεροι όροι ασφάλισης και το πιο σημαντικό από όλα: έναν επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο που θα βρίσκεται δίπλα σας να προασπίζει τα συμφέροντα σας!
Επιχείρηση

Η ασφάλιση επιχείρησης εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο του κτιρίου σε αξία καινούριου, όσο και του περιεχομένου της επιχείρησής σας μαζί με όλο το εμπόρευμα και τον εξοπλισμό της. Παράλληλα, προστατεύει εσάς αλλά και τους εργαζομένους σας.

Γιατί είναι απαραίτητη η ασφάλιση της επιχείρησής σας

Βρίσκεται καθημερινά εκτεθειμένη σε απρόβλεπτους κινδύνους και γεγονότα.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Αποτελεί ένα περιουσιακό και βιοποριστικό στοιχείο.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Μια πιθανή ζημιά της μπορεί να επιφέρει μεγάλες οικονομικές συνέπειες.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Το κόστος της ασφάλισής της είναι απειροελάχιστο συγκριτικά με την αξία της.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur


Η ασφάλιση επιχείρησης απευθύνεται:

Σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία (γιατρό, λογιστή, έμπορο, μηχανικό, βιοτέχνη, ξενοδόχο κ.λπ.) που διατηρεί ιδιόκτητο ή ενοικιασμένο επαγγελματικό χώρο, όπως για παράδειγμα ιατρείο, γραφείο, κατάστημα, εργαστήριο, βιοτεχνία, ξενοδοχείο.

Η ασφάλιση επιχείρησης καλύπτει

Τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό της επιχείρησή σας από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς, της έκρηξης, της πλημμύρας, των ακραίων καιρικών φαινομένων, του σεισμού, της καταστροφής των βιτρινών και υαλοπινάκων, καθώς επίσης και από τον κίνδυνο των απεργιών, των πολιτικών ταραχών, των κακόβουλων ενεργειών κ.ά.
Τα εμπορεύματα, τον εξοπλισμό αλλά και τα χρήματά σας από τον κίνδυνο της κλοπής και της ληστείας.
Εσάς αλλά και τους εργαζομένους της επιχείρησής σας από τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος.
Τα επιπλέον έξοδα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μετά τη ζημιά, όπως τα έξοδα πυρόσβεσης, περιορισμού της ζημίας, αποκομιδής των συντριμμάτων, καταστροφές στο κτίριο που θα προκληθούν μετά από μια κλοπή, έξοδα μεταστέγασης & φύλαξης, έξοδα μηχανικών & αρχιτεκτόνων.
Υπηρεσίες Τεχνικής Βοήθειας, οι οποίες σας εξασφαλίζουν με ένα εύρος υπηρεσιών με έμφαση στην αντιμετώπιση της επείγουσας ανάγκης Τεχνικής Βοήθειας για την αποκατάσταση ή περιορισμό της ζημιάς στην ασφαλισμένη επιχείρησή σας.
Την αστική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους. Αν άθελά σας εσείς ή το προσωπικό σας προκαλέσει υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες σε τρίτους (ως συνέπεια πυρκαγιάς, έκρηξης ή διαρροής νερού), διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας ακόμη και μετά τη ζημιά όπως κάλυψη των σταθερών οργανικών σας εξόδων καθώς και η κάλυψη των καθαρών σας κερδών.


Επίσης παρέχονται επιπλέον εκπτώσεις σε περιπτώσεις που έχετε λάβει επιπρόσθετα μέτρα προστασίας για τους κινδύνους φωτιάς και κλοπής. Η ασφάλεια της επιχείρησής σας είναι μια πράξη πρόνοιας που μπορεί να σας απαλλάξει από δύσκολες καταστάσεις που κανείς δε θέλει να έχει σαν εμπόδιο στην επαγγελματική του πορεία.
Ενδιαφέρομαι
Safe House
Φωτιά; Μακριά από εμάς!
Η κατοικία μας αξίζει "μια περιουσία". Είναι πολύ απλό να την προστατέψουμε από την φωτιά και όχι μόνο, με ασφάλιστρο μόνο 60€ το χρόνο (αφορά κατοικία 80τ.μ.).
Ρωτήστε μας
Ενδιαφέρεσαι για ασφάλεια;
Επικοινώνησε μαζί μας!
Συμπληρώστε τα στοιχεία και τον τύπο της ασφάλειας που σας ενδιαφέρει και η In-Sure θα σας προτείνει άμεσα ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης σύμφωνα πάντα με τα δικά σας αποκλειστικά δεδομένα.
Μάθε περισσότερα