Σας τράκαραν και δε βγάζετε άκρη; Σας έχουμε τη λύση δωρεάν! - In-Sure
Σας τράκαραν και δε βγάζετε άκρη; Σας έχουμε τη λύση δωρεάν!
28 Σεπτεμβρίου 2018

Όλοι το ακούσαμε κάποια στιγμή. Από φίλο, γνωστό ή σε “καφενειακού” επιπέδου συζήτηση: Ξέρεις, μου τράκαραν το αυτοκίνητο και δε μπορώ να βγάλω άκρη. Μείνε ήσυχος αγαπητέ, είμαστε εδώ για σένα!

Η αλήθεια είναι ότι ο σύγχρονος τρόπος ασφάλισης μέσω internet και τραπεζών έχει φέρει πολύ κόσμο στη δυσάρεστη θέση να πληρώνει ασφαλιστήριο, αλλά στην ουσία να μην έχει κάποιον δίπλα του να τον εξυπηρετήσει όταν θα το έχει πραγματικά ανάγκη. Ένα κρύο τηλεφώνημα σε κάποιο κέντρο λήψης κλήσεων σίγουρα δεν είναι αυτό που ζητάς την ώρα της ζημιάς. Εκείνο που θέλεις είναι να βρεις έναν άνθρωπο ο οποίος θα ασχοληθεί προσωπικά με το πρόβλημά σου και θα σου το λύσει. Κάποιον που γνωρίζει και έχει την εμπειρία να σε καθοδηγήσει σωστά, ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ε λοιπόν, μόλις βρήκες τη λύση! Εμείς αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση να φέρουμε εις πέρας την υπόθεσή σου! Η εμπειρία μας στο χώρο των ασφαλίσεων για πολλές δεκαετίες, η συνεργασία μας με κάθε ασφαλιστική εταιρία αλλά και κέντρα επισκευής αυτοκινήτου, μας δίνουν τη δυνατότητα να σε εξυπηρετήσουμε εύκολα και γρήγορα.

Μη χάνεις άδικα το χρόνο σου. Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινώνησε τώρα μαζί μας και σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα.

 

 

Δημήτρης Φουρτούνας

Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μοιραστείτε το!