5+1 λόγοι που θα σας κάνουν να ασφαλίσετε το σπίτι σας! - In-Sure
5+1 λόγοι που θα σας κάνουν να ασφαλίσετε το σπίτι σας!
3 Σεπτεμβρίου 2021

Το σπίτι μας είναι το προσωπικό μας καταφύγιο. Μέσα σε αυτό εξελίσσονται τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής μας. Αυτοί οι τέσσερις τοίχοι, που είναι γεμάτοι από συναισθήματα, όνειρα, λύπες και χαρές μας προστατεύουν και οφείλουμε να τους προστατεύουμε και εμείς, ώστε να νιώθουμε πάντα τη ζεστασιά που μας προσφέρουν.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει εκεί για εμάς; Μα φυσικά να το ασφαλίσουμε! Και οι λόγοι που πρέπει να το κάνουμε έχουν γίνει πλέον σαφείς:

  1. Φωτιά. Δεν χρειάζονται συστάσεις και περιγραφές. Η φωτιά έχει καταστρέψει τα τελευταία χρόνια, εκτός από δασικές εκτάσεις, εκατοντάδες περιουσίες. Μόνο το 2020 η Π.Υ. κατέγραψε 20.110 αστικές πυρκαγιές (Στην Καβάλα, που δεν υπήρχαν φωτιές από δάσος, καταγράφηκαν 214 περιπτώσεις).
  2. Φυσικά φαινόμενα. Ακόμη μια αιτία, που ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, είναι ο λόγος που καταστρέφονται ή υπόκεινται σε ζημιές περιουσίες πολιτών κάθε χρόνο. Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι δεν είναι φαινόμενα που σπανίζουν. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και η άμυνά μας είναι η ασφάλιση.
  3. Κλοπή. Το φαινόμενο της εγκληματικότητας που μας απασχολεί όλους, έχει ως συνέπεια και τις κλοπές ή απόπειρες κλοπών σε περιουσίες πολιτών. Το ψυχολογικό σοκ μιας τέτοιας απόπειρας στο χώρο μας είναι το μόνο που δεν μπορούμε να ασφαλίσουμε.
  4. Αστική ευθύνη. Μια ζημιά από αιτίες όπως η φωτιά ή μια διαρροή νερών μπορεί να προκαλέσει προβλήμματα όχι μόνο σε εμάς αλλά και στους γείτονές μας. Είμαστε εδώ για να αποζημιώσουμε και αυτούς.
  5. Κόστος ασφάλισης. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως όταν πάρετε στα χέρια σας μια προσφορά ασφάλισης της κατοικίας σας θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το κόστος της.
  6. Νιώσε ασφαλής. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από την αίσθηση ασφάλειας που νιώθει κανείς την στιγμή που κάποιος κίνδυνος απειλεί την περιουσία του. Να γνωρίζει πως ό,τι και να του επιφυλάσσει η μοίρα, αυτός θα είναι σε θέση να το επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση άμεσα και χωρίς οικονομικό κόστος, απλώς επειδή προνόησε γι’ αυτό.

Εάν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται λογικά, ζητήστε μια δωρεάν μελέτη/προσφορά και για το δικό σας σπίτι.

 

 

Δημήτρης Φουρτούνας

Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μοιραστείτε το!