Ασφάλιση τουριστικών καταλυμάτων (booking - airbnb) - ξενοδοχείων. - In-Sure
Ασφάλιση τουριστικών καταλυμάτων (booking – airbnb) – ξενοδοχείων.
27 Απριλίου 2023

Ο τουρισμός αποτελεί πλέον έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Ως εκ τούτου, πολλοί είναι αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά ή δευτερευόντως με τον τομέα της φιλοξενίας. Για όλους αυτούς λοιπόν που η τουριστική επιχείρηση είναι στην πρώτη γραμμή, δημιουργήσαμε προγράμματα ασφάλισης που τους παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία ώστε να μη μπορεί τίποτα να σταματήσει την δραστηριότητά τους.

Αυτό που κάνει κάθε ιδιοκτήτη που φιλοξενεί κόσμο στο κατάλυμά του να κοιμάται ήσυχος είναι η κάλυψη της αστικής του ευθύνης. Με απλά λόγια πρόκειται για κάλυψη των αποζημιώσεων που μπορεί να διεκδικήσουν οι πελάτες για γεγονότα που θα συμβούν στην διάρκεια διαμονής τους στο χώρο σας, από πιθανή δική σας αμέλεια ή παράλειψη αλλά ακόμα και από τυχαία αιτία. Η κάλυψη αφορά όλους τους χώρους που σχετίζονται με τις εγκαταστάσεις και τους χώρους λειτουργίας της επιχείρησης (δωμάτια, πισίνες, χρήση ανελκυστήρων, κοινόχρηστοι χώροι, πάρκινγκ κ.τ.λ.). Με την συγκεκριμένη ασφάλιση καλύπτονται και λάθη των υπαλλήλων της επιχείρησης, εφόσον υπάρχει προσωπικό στην υπηρεσία σας.

Εξίσου σημαντική, είναι η κάλυψη της περιουσίας σας από απρόβλεπτους κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν την επιχείρηση και να προκαλέσουν ζημιές είτε στο κτίριο είτε στο περιεχόμενό της. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις καλύψεις από φωτιά, βραχυκυκλώματα, θραύση κρυστάλλων, κλοπή, φυσικά φαινόμενα, διαρροή σωληνώσεων, ζημιές ηλεκτρονικών συσκευών κ.ά. Η σπουδαιότητα της κάλυψης ενισχύεται καθώς έχει αποδειχθεί πως η φυσιολογική χαλαρότητα των φιλοξενούμενων μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να συμβεί μια τέτοια ζημιά.

Ζητήστε μας να σχεδιάσουμε δωρεάν μια προσφορά για το δικό σας κατάλυμα και αφοσιωθείτε μόνο στην ικανοποίηση των φιλοξενουμένων σας.

 

 

Δημήτρης Φουρτούνας

Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μοιραστείτε το!