ΕΤΑΙΡΕΙΑ - In-Sure

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λίγα λόγια για εμάς!

Το ασφαλιστικό μας γραφείο ιδρύθηκε και λειτουργεί με συνέπεια από το 1972. Η αρχική του δραστηριότητα αφορούσε τον κλάδο του αυτοκινήτου, μέσω του οποίου έγινε γνωστό σε όλη την περιοχή και όχι μόνο αφού οι ασφαλισμένοι μας πλέον βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Οι αρχές που μας έκαναν να αντέχουμε στο χρόνο είναι η συνέπεια στις υποχρεώσεις μας και η άριστη σχέση που διατηρούμε με τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Είναι άλλωστε μεγάλη μας χαρά να μας βοηθάτε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Το 2001, η δεύτερη γενιά ασφαλιστών άρχισε να συμμετέχει ενεργά στην επιχείρηση και έτσι ο εκσυγχρονισμός ήρθε φυσιολογικά. Μέσα στα επόμενα χρόνια το γραφείο σημειώνει σημαντική πρόοδο και έχει πλέον εντάξει στη δυναμική του όλους τους κλάδους ασφάλισης (Υγεία, Ζωή, Περιουσία, Αστική ευθύνη), όπως επιβάλλουν οι ανάγκες των ανθρώπων που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται.

Το 2011 αποφασίστηκε η πλήρης ανακαίνιση της εικόνας του γραφείου σε όλους τους τομείς, κάτι που μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να συνεχίσουμε με αξιοπιστία να εξυπηρετούμε κοιτάζοντας σας στα μάτια. Σήμερα είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε στο πιο σύγχρονο και μοντέρνο ασφαλιστικό γραφείο της Καβάλας και είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Καλώς ήλθατε.
Ενδιαφέρεσαι για ασφάλεια;
Συμπληρώστε τα στοιχεία και τον τύπο της ασφάλειας που σας ενδιαφέρει και η In-Sure θα σας προτείνει άμεσα ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης σύμφωνα πάντα με τα δικά σας αποκλειστικά δεδομένα.
Μάθε περισσότερα