ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ - In-Sure

Ασφάλεια οχήματος

Βρες το κατάλληλο πρόγραμμα για το όχημά σου!

H ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας δεν είναι «αναγκαίο κακό» όπως μπορεί να την θεωρούν κάποιοι. Ούτε είναι μια τυπική διαδικασία. Ούτε όλα τα προγράμματα των εταιρειών είναι ίδια και σαφώς δεν έχουν τις ίδιες παροχές. Ωστόσο, η επιπόλαιη αντιμετώπιση της ασφάλισης των οχημάτων οδηγεί σε λάθη που μπορεί να πληρώσουν ακριβά οι ασφαλισμένοι. Η πληθώρα επιλογών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ασφαλιστική αγορά οχημάτων, τόσο σε ό,τι αφορά τον αριθμό των εταιρειών, όσο και των πολλών διαφορετικών προγραμμάτων, θα πρέπει να οδηγήσει τους καταναλωτές σε προσεκτική έρευνα πριν να επιλέξουν το πού και πώς θα ασφαλιστούν.

Ο υποψήφιος προς ασφάλιση οφείλει να γνωρίζει τις παροχές του συμβολαίου του, τις τυχόν συμπληρωματικές καλύψεις, την εξυπηρέτηση στην περίπτωση που κάνει χρήση της ασφαλιστικής κάλυψης και πολλά ακόμη. Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή ακόμα και στη θεωρούμενη απλή ασφάλιση οχήματος.

Η Ασφάλιση Αυτοκινήτου απευθύνεται σε κάθε ιδιώτη ή επιχείρηση, που είναι ιδιοκτήτης οποιουδήποτε οχήματος που κινείται επί του εδάφους με τη βοήθεια μηχανικής ή ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξάρτητα αριθμού τροχών.

Η Ασφάλιση Αυτοκινήτου καλύπτει τις υποχρεωτικές καλύψεις, Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημίες έναντι Τρίτων αλλά και τις προεραιτικές , Πυρκαγιά, Τρομοκρατικές Ενέργειες, Στάσεις, Απεργίες, Κακόβουλη βλάβη, Ολική και Μερική Κλοπή, Φυσικά Φαινόμενα, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Θραύση Κρυστάλλων, Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, Οδική και Ταξιδιωτική Βοήθεια, Νομική Προστασία Οχήματος, Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού κ.α.

Το ασφαλιστικό μας γραφείο εκτός από την προσωπική εξυπηρέτηση σας προσφέρει πλήρη φροντίδα επισκευής του αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Τέλος, σας δίνουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για τις καλύψεις που έχετε, με την προσκόμιση του προηγούμενου ασφαλιστηρίου σας.
Ενδιαφέρομαι
Auto Economy
Βασική ασφάλιση αυτοκινήτου
Αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η πιο οικονομική λύση στην ασφάλιση του οχήματός σας, μπορείτε να έχετε βασική κάλυψη από 100€ το χρόνο.
Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας!
Ενδιαφέρεσαι για ασφάλεια;
Επικοινώνησε μαζί μας!
Συμπληρώστε τα στοιχεία και τον τύπο της ασφάλειας που σας ενδιαφέρει και η In-Sure θα σας προτείνει άμεσα ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης σύμφωνα πάντα με τα δικά σας αποκλειστικά δεδομένα.
Μάθε περισσότερα